Puncte Pick-up | 11,00 lei | 15.09. ajunge la dvs. |
Livrare la adresă | 14,00 lei | 15.09. ajunge la dvs. |
picurător pentru cafea cu filtru, filtru din oțel inoxidabil, tavă de picurare care poate fi utilizată și ca o ceașcă
Bucurați-vă de o cafea cu picurare delicioasă. Introduceți filtrul
(picurător) într-un pahar sau o cană și începeți să preparați cafeaua.
Turnați cafeaua măcinată în filtru și acoperiți cu apă fierbinte.
Picuratorul la îndemână va deveni un
mare ajutor care va face prepararea cafelei cu
filtru ușoară, iar rezultatul va fi întotdeauna perfect!
Picuratorul este format dintr-un recipient din plastic pentru cafea
măcinată cu suporturi articulate cu filtru
metalic și o tavă de picurare din
plastic care poate fi folosită și
ca ceașcă. Datorită filtrului metalic,
evitați să fiți nevoit să cumpărați constant
filtre de hârtie. Cu acest picurător ,
veți economisi bani pe cumpărarea filtrelor de hârtie. Marele
avantaj al utilizării acestui picurător nu este doar funcționareaeconomică și ecologică, dar nu se va întâmpla să doriți să preparați cafea și să
nu aveți un filtru acasă.
Filtrul metalic captează mai puține uleiuri de
cafea decât filtrele de hârtie, iar cafeaua rezultată este mai groasă și are mai multă aromă. În plus, oțelul inoxidabil conduce bine
căldura, rezultând o extragere mai bună
a cafelei. Cafeaua își păstrează astfeltoate
aromele și gusturile.
Picurătorul este potrivit și pentru călătorii. Datorită suporturilor
pliabile și dimensiunilor mici, este
portabil.
Cum să faceți o cafea grozavă:
Cântăriți 23 g de cafea. Grosimea măcinării trebuie să fie semnificativ
mai mare decât pentru espresso. De asemenea, pregătiți aproximativ 500 ml de
apă filtrată la o temperatură de 92 – 94°C. Dacă nu aveți temperatura
exactă, vă recomandăm să aduceți apa la fierbere și să o lăsați să
stea timp de aproximativ 45 de secunde. Puneți picurătorul pe o cană și
clătiți-l cu apă fierbinte – acest lucru va încălzi picurătorul și îl
va pregăti pentru cafea. Apoi turnați cafeaua în filtru, turnați 30 ml de
apă fierbinte în filtru și lăsați-l să se odihnească timp de aproximativ
30 de secunde – aveți grijă să nu săriți acest pas, altfel cafeaua nu
va fi extrasă corect! Apoi turnați cafeaua încet, într-un flux subțire și
cu o mișcare circulară dinspre centru. Cu pauze scurte, procesul de filtrare
ar trebui să dureze până la 3 minute și ar trebui să folosiți 400 ml de
apă. Scoateți picurătorul din ceașcă și cafeaua este gata.
Proporțiile de apă și cafea pot fi ajustate după cum este necesar.
Caracteristici:
descriere tehnică:
Tipul de accesorii | |
Tipul de accesorii | Pentru cafea |
---|---|
Dimensiuni și greutate | |
Dimensiune înălțime | 91 mm |
Dimensiune lățime | 73 mm |
Dimensiune adâncime | 73 mm |